04 december 2006

iPod notes voor huiswerk?

Gisteren plaatste ik een bericht over de eerste Ulearning omgeving (gaan we straks weer naar de ULO?) die direct samenwerkt met een iPod.
Vandaag kreeg ik een demo account voor Studywiz en een persoonlijk bericht waarin gemeld werd dat Studywiz vanaf januari ook leverbaar is in het Nederlands én dat ze straks ook op de NOT staan in Utrecht.
Ik heb me eens wat meer verdiept in de mogelijkheden van iPod notes, maar dat vind ik nog wel heel erg tegenvallen. De enige HTML die is toegestaan is om een link te maken naar een andere pagina. Dat mag ook wel, want een notes pagina mag maar 4 Kb groot zijn. Maar dingen als vet, cursief en opsommingen zijn niet mogelijk en dat lijkt me toch op z'n minst wenselijk om (lappen) tekst een beetje te kunnen opmaken. Ook plaatjes includen kan niet, terwijl je wel foto's kunt uploaden naar je iPod. Zal ik maar voorspellen dat dit "straks" wel mogelijk is allemaal?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten