04 december 2006

MSN voor mobieltjes

Heb je een mobieltje met een browser aan boord, dan kun je daar nu ook mee MSN'en.
Het is de eerste applicatie die volledig door een team in China is ontwikkeld. Nadeel is natuurlijk wel dat je dan ondertussen niet kunt browsen naar andere sites.
Het zal binnenkort worden toegevoegd aan de mobile portal, maar is nu al te vinden via:
http://mobile.live.com/wlm/imsi.aspx

PS: Veel ROC collega's zijn jaloers op het feit dat MSN bij ons gewoon mogelijk is. Je ziet aan de screendump dat het, met name bij systeembeheer, veel gebruikt wordt om snel informatie uit te wisselen. Zoiets ga je toch niet blokkeren?

1 opmerking:

  1. Sinds ik 3 jaar geleden net voor de kerst mijn Siemens SX1 in ontvangst nam, kon ik al MSNen op mijn mobiel (Agile Messenger, geen officiele MSN-versie). En... ik herinner mij de (irritante of juist leuke?) reclames van een jaar geleden van www.chatman.tv: MSNen via een telefoon van HI. Dit is niet nieuw toch?

    BeantwoordenVerwijderen