13 december 2006

Presentaties EduExchange online

Soms loont het je niet te laten afschrikken door wat op de startpagina staat:
"Achter de schermen wordt hard gewerkt om het presentatiemateriaal zo snel mogelijk online te zetten. U kunt alle materialen hier binnnenkort vinden." maar gewoon door te klikken. De meeste presentaties staan er nu dus. Alleen die van Gerard Hartsink miste ik, maar die bleek dezelfde avond gelukkig al op internet te staan. De powerpoint Presentatie van Toine Maes is vertaald naar PDF en dat is helaas niet helemaal goed gegaan. Ook is "de beweging" eruit, en dat is jammer. Daar waar ik meestal naar anderen link heeft Erik Duval nu een link naar mijn weblog geplaatst en gebruikt hij het filmpje dat ik opnam. Blijkbaar toch goed genoeg dus!

Nog één mooie zin van diezelfde startpagina: "EduExchange 2006 is alweer voorbij. Met 700 aanmeldingen was het verreweg de drukst bezochte EduExchange tot nu toe." Geen woord over die 500 aanwezigen:-)

Verder was ik gisteren op een netwerkbijeenkomst van het NNoal, het Nederlands netwerk van open en afstandsleren, maar had ik in het hotel helaas geen netwerk, en vandaag bij de uitreiking van de Leren Ondernemen prijs. Onze studenten waren wel genomineerd, maar vielen jammer genoeg net buiten de prijzen. Morgen hoop ik hierover berichten te plaatsen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten