12 december 2006

Wat wilt u nu precies duidelijk maken?

De laatse tijd krijg ik veel reacties binnen op de berichten die ik plaats, en daar ben ik ontzettend blij mee! Met de stelling: alle poorten open haalde ik zelfs 18 reacties binnen. Volgens mij een record voor een bericht op dit weblog! Ik wil m'n lezers dan ook bedanken voor hun betrokkenheid en reactie-bereidheid. Het geeft mij inspiratie, ook al weet ik natuurlijk nooit precies wie m'n lezers zijn, vooral als ze "anonymous" reageren. Vandaar m'n speldeprikje onlangs.
De laatste reactie hier intrigeert me dan weer mateloos, vooral het "u" gebruik. Is dit een student die met veel schroom een eerste reactie plaatst? Is het een bekende die me wil kietelen? Is het iemand die me echt niet begrijpt, of ben ik inderdaad zo onduidelijk in m'n boodschap? Ik geef toe dat ik soms "tussen de regels" meer probeer te zeggen dan ik opschrijf, maar dat is een stijl waar ik zelf wel van houd. Ten behoeve van het brede publiek zal ik in het vervolg proberen duidelijker te zijn. Wat ik hier nu precies mee duidelijk wil maken....?

1 opmerking:

 1. Misschien mag ik een poging wagen?

  De anonieme vragensteller vroeg zich af wat er nu precies duidelijk werd gemaakt met het instructiefilmpje.

  In de tijd dat ik op de PABO verbleef, mocht ik graag bij het vak AVM (audio visuele media) filmpjes maken. Voor een beter resultaat maakte ik gebruik van een statiefje dat ik met één klik onder de camera kon bevestigen. Erg handig in die tijd. We spreken over zo'n 30 jaar geleden.

  De trend die u heeft gewatched, heeft u gekoppeld aan het verleden. Zo kan ik ook trendmatchen.

  Maar waarschijnlijk heb ook ik u niet juist begrepen. Zal wel aan mijn leeftijd liggen denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen