10 december 2006

Schouderstatief

Opnieuw gaat het me nu niet zozeer om de opname als wel hoe het is om met materiaal van 2 camera's te werken. Dat valt me nog niet mee! Ten eerste is het geluidsniveau per camera nogal verschillend, maar het monteren op het juiste moment vind ik helemaal moeilijk. Dit ga ik dus zeker niet te vaak doen merk ik nu, want voor deze 2,5 minuut ben ik meer dan een uur bezig geweest.

Dit bericht plaats ik trouwens met Firefox 2.0 met Nederlandse spellingcontrole en dat werkt perfect. Alleen het woord Firefox herkent hij niet. Als alternatief krijg ik: Reformist of Reformhuis:-)

3 opmerkingen:

 1. Dag Willem,

  Leuk om je verrichtingen op deze manier te zien. Ik zie dit maar als een educatief instructie filmpje (of is dat dubbelop?). Misschien heb je mijn post al gezien over videojug? http://www.gerarddummer.nl/blog/2006/12/videojug.html. Een ander filmpje kwam ik tegen via d FURL-lijst van Pierre: http://www.askthebuilder.com/How_to_Make_a_Video.shtml.
  Wil je dit nog vaker gaan doen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat wilt u nu precies duidelijk maken?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo,

  Van welk merk,en type, is is het schouders.
  Gaarne bericht.

  Mvgr.
  Wim

  BeantwoordenVerwijderen