11 december 2006

Rita Verdonk op onderwijs!

Met Google Alerts ontvangt je via email updates van de nieuwste zoekresultaten op Google (web, nieuws enz.) gebaseerd op de zoekopdracht of het onderwerp dat je hebt opgegeven. Natuurlijk heb ik me geabonneerd op het zoekwoord "onderwijs" en krijg daarmee één keer per week een overzicht toegestuurd. Het eerste bericht is: "Kamerlid Verdonk gaat onderwijs doen" met een link naar het AD. Dat verwijst me naar de website van de VVD, waar ik eerlijk gezegd nog nooit geweest was.
Bladerend kom ik uiteindelijk op de pagina Woordvoerders VVD-Tweede Kamerfractie en daar staat het:
Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen
Primair onderwijs: Rita Verdonk
Voortgezet onderwijs: Rita Verdonk
Beroepsonderwijs: Rita Verdonk
Hoger onderwijs en wetenschap: Halbe Zijlstra
Cultuur: Atzo Nicolaï
Mediabeleid: Johan Remkes

Ik had de afgelopen tijd al veel vaker het gevoel dat Rita terug moest naar de schoolbanken, maar dat ze het zo zou opvatten...
Update: Jammer dat de comments niet direct zichtbaar zijn op de startpagina. Pierre reageert namelijk gelijk en doet de suggestie om Rita dan maar uit te nodigen voor de EduExchange2007 :-)

2 opmerkingen:

  1. Alvast uitnodigen voor EduExchange 2007 dan maar? ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tja ik heb Mark Rutte ooit op de onderwijsdagen gezien en vond dit persoonlijk zonde van mijn tijd. Een mooi voorgelezen speech. Ik vermoed dat dit bij de meeste politici zo zal zijn.

    Kan men niet beter ambtenaren van het ministerie uitnodigen die er wat langer zitten dan een kabinetsperiode en er waarschijnlijk meer verstand van hebben?

    Een minister, staatssecretaris als keynote speaker zou voor mij een goede reden zijn om iets langer uit te slapen en wat later naar een congres te gaan.

    BeantwoordenVerwijderen