10 januari 2007

Abwesenheitsnotiz

Morgen zal het hier rustig zijn.
Vroeg opstaan, reizen, file, inchecken, wachten, vliegen ( 12.30 uur dus op het hoogtepunt van de verwachte storm), wachten, reizen, inchecken en dan lekker de stad in. Kaartjes ritselen voor "We will rock you!", eten (lekker laat ik maar achterwege want we gaan tenslotte low budget naar Londen) en dan hopelijk de musical. Weinig tijd dus om te bloggen, en waarover zou het dan moeten gaan als het ook nog met onderwijs te maken moet hebben?
Vrijdag misschien al wat meer tijdens het bezoek aan de BETT. Maar zaterdag wordt het weer niks, want dan ga ik met mijn vrouw naar Harrods:-)
Dus is de kans groot dat jullie tot zondag weinig last van me hebben!
Trouwens, wat is de 2e hit als je bij Google zoekt op Abwesenheitsnotiz? Het is toch niet te geloven!!!!!
Nog een nieuwtje dan op de valreep: Mybloglog gekocht door Yahoo voor "a $10+ million price tag"

2 opmerkingen:

  1. We Will Rock You is echt fantastisch! Ik hoop voor je dat je aan de kaarten kunt komen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zit net naar de beelden van de wind vandaag te kijken. De treinen reden zonder problemen (tenminste naar Utrecht en terug), ik zag dat Schiphol wat meer last gehad heeft, ik hoop niet te veel vertraging voor je. Veel plezier in Londen.

    BeantwoordenVerwijderen