14 januari 2007

Adelaarsoog

Een paar dagen geleden vroeg Wilfred Rubens zich op zijn weblog af: "Scienceguide, wat doe je nu". Omdat ik daar ook wel nieuwsgierig naar was heb ik de redactie gewoon een mailtje gestuurd:

Geachte redactie,
Als collega weblogger van Wilfred Rubens ben ik zeer nieuwsgierig naar uw reactie op zijn bericht op 10 januari. Omdat mij onlangs hetzelfde is overkomen wil ik hier binnenkort aandacht aan besteden op mijn weblog. Hierbij stel ik u graag in de gelegenheid uw mening te geven. Mocht ik geen reactie ontvangen, dan zal ik volstaan met mijn eigen uitleg.
Met vriendelijke groet,
Willem Karssenberg

Een dag later kwam er een reactie:

Beste Willem,
Sterker nog, we vonden dit zo interessant, dat we het precies om die reden hebben overgenomen. Alleen de link naar Wilfreds prachtsite is niet doorgekomen.
Veel dank voor je adelaarsoog, het is direct gecorrigeerd. Wij waren juist blij dat hij het stevige stuk van Daan Andriessen c.s. over competentiegericht leren had opgepikt bij ons!
Hatelijke groet,
PG Kroeger
Hoofdredacteur ScienceGuide

Blijft een beetje vreemd natuurlijk dat links zo maar niet kunnen doorkomen, maar alles staat nu in ieder geval zoals het hoort: met bronvermelding!
(Natuurlijk ga ik er zonder meer van uit dat de hatelijke groet een typefout is)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten