18 januari 2007

Onderwijs van Overmorgen

Via een reactie van Jef kom ik op een voor mij nieuw weblog terecht met als titel:
Onderwijs van Overmorgen. (Het was even zoeken want Jef was vergeten http:// voor zijn url te zetten, maar dat is meer een euvel van Blogger).
"Het onderwijs is voortdurend in verandering, ingegeven door de maatschappelijke en technologische veranderingen. Heel veel mensen werken op hun manier aan een beter onderwijs voor morgen op basis van de inzichten van vandaag. Maar tegelijkertijd kijken we verder, over de grenzen van morgen heen. Zodat we morgen klaar zijn om te kunnen werken aan het onderwijs van overmorgen!"
Over zichzelf vertelt Jef:
"Als innovatieadviseur binnen de Dienst Onderwijs van ROC Eindhoven adviseer ik het management bij onderwijskundige, technologische en organisatorische vraagstukken. Mijn specialisme is de toepassing van ICT in het onderwijs. Een van de zwaartepunten in mijn huidige functie is de implementatie van een leermanagementsysteem (Fronter) in de organisatie. Daarnaast houd ik me bezig met de 'netgeneratie' en onderwijslogistiek."
Ik wens Jef heel veel succes met zijn weblog en hoop dat dit bericht een extra stimulans is om er wat spannends van te maken. Jef kennende hoeven we daar niet bang voor te zijn! Lezers die mijn verhalen hier graag volgen wil ik daarom van harte aanbevelen om ook het weblog van Jef in de RSS feeds op te nemen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten