06 januari 2007

Snap jij de boodschap?

Ik wel!
En daarom heb ik na een bericht bij Pierre besloten om de "snap" feature maar weer snel van m'n weblog af te halen. Volgens mij heeft Hans Mestrum hetzelfde gedaan:-)
Het was een probeersel, maar ik ben het gelijk met Pierre eens dat het weinig toevoegde. Maar, zoals mijn moeder altijd al zei: "Onderzoek alle dingen".
Dat jullie daar als bezoekers dan soms wat last van hebben... tja.
Toch blijf ik rommelen met m'n weblog. Zo heb ik gisterenavond heel laat nog het dagelijkse Kennisnet onderwijsnieuws boven in m'n banner gezet. Even aanklikken, en je hoort het laatste onderwijsnieuws verzorgd door Novum. Ik doe dat omdat het maken vast veel geld kost en het zonde is als er niemand gebruik van maakt. Maar laat het gerust weten als je het niks vindt, dan haal ik het er zo weer af! (les een: luister altijd naar je bezoekers)
En als je dan toch contact met me zoekt, maak dan eens gebruik van de mogelijkheid om een bericht in te spreken. Dan kan ik écht naar je luisteren! Ondanks het feit dat bijna niemand deze optie benut laat ik die box lekker pontificaal rechtsboven in beeld staan!

Wat me trouwens opvalt is dat Hans en ik wel een foto van onszelf hebben staan, en Pierre niet. Voor alle duidelijkheid: Ondanks een verwijzing naar dit specifieke weblog is dit niet specifiek op hem van toepassing, maar aan iedereen gericht.
Een foto op je weblog helpt echt. Ik ben nu al heel vaak mensen tegengekomen die me aanspraken omdat ze me herkenden dankzij die foto. Helaas heb ik nog geen javascript workaround voor weblogs waar geen foto beschikbaar is...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten