05 februari 2007

The results are in!

Op 5 januari plaatste Dr. Scott McLeod op zijn weblog een oproep aan alle edubloggers om een korte vragenlijst in te vullen. Twee weken later al publiceerde hij de uitslag. Niet alleen bij Divshare, maar ook in de vorm van een Flashfilmpje, gewoon als Powerpoint en ook nog als Excel bestanden. Hij kreeg reacties van 160 edubloggers (in de excel file allemaal terug te vinden mét hun blogs) en heeft die keurig verwerkt.
Op de vragen "wat vind je het meest waardevolle" en "Wat vind je het moeilijkste" aan bloggen komen voor mij heel herkenbare antwoorden.
Ik heb niet meegedaan want moet je bekennen dat ik Scott McLeod en zijn "dangerouslyirrelevant.org" nog niet kende. Nu staat ook hij in mijn bookmarks!
(Bedankt Jan voor het attenderen)

Waarschijnlijk is dit voor de rest van deze week mijn laatste bericht. Morgen stap ik in de bus naar Oostenrijk voor een lesweek op locatie en zal ik via wintersportenbewegen2007.blogspot.com verslag doen (als er verbinding is).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten