06 februari 2007

De aarde is plat

Omdat ik morgen voor een week m'n Bloglines niet zal kunnen bijwerken probeer ik nu in een wanhopige poging nog alle berichten op "gelezen" te krijgen, angstig als ik ben voor het aantal dat ik zal aantreffen als ik terugkom. Eentje springt er uit en wil ik jullie niet onthouden:
Jef van den Hurk heeft weer een uitgebreid bericht geplaatst over het boek dat hij (nog steeds) aan het lezen is in Onderwijs van Overmorgen.

"Het lezen van 'de aarde is plat' gaat wat in horten en stoten maar het blijft een intrigerend boek. Ik kreeg de behoefte om de kernpunten van het boek toch even op een rijtje te zetten. Mijn weblog lijkt me dan geen verkeerde plek om dat te doen."

Nu ga ik plat...

1 opmerking:

 1. Moniek Verhaaren07 februari, 2007 20:07

  Hé Willem,
  Hoe leuk ik je blogs ook vind en hoe graag ik je artikelen ook lees: het is helemaal niet erg als je eens een weekje niet blogt. Je lijkt wel haast verslaafd aan het bloggen. Ga gewoon eens een keer lekker skieën! Kom je ook weer fris terug. Heb jij nooit last van informatiestress? Of in jouw geval (blogstresse?). Ik realiseer me dat ik hier nu toch weer een bijdrage aan lever door het eerste nog niet gelezen bericht te plaatsen.
  Mooi als je dat nu pas eens na een week leest....
  Groet,
  Moniek Verhaaren

  BeantwoordenVerwijderen