18 februari 2007

Silence

Tja, het is hier een beetje rustig.
Niet vanwege de carnaval, maar omdat ik me aan het voorbereiden ben op m'n presentatie in Sneek aanstaande woensdag.
Ik heb er een apart weblog voor aangemaakt met zoveel mogelijk toeters en bellen die ik hopelijk allemaal zal laten rinkelen voor zover de tijd (en de zaal) me dat toelaat.
Denk nu niet dat ik gewoon door dat weblog ga scrollen. Ik gebruik wat ik daar heb neergezet meer als leidraad en kapstok voor m'n verhaal. Veel van de dingen die daar al staan wil ik ter plekke doen, dus even bellen met gabcast, even een foto uploaden naar Flickr, even een video'tje plaatsen enz.

Ter compensatie van het feit dat het hier zo rustig is een liedje...Met dank aan Upstream voor de links.

1 opmerking:

  1. Succes Willem en vooral veel plezier. Het lijkt me erg leuk om met een klas aan de slag te gaan op deze manier. Geen theoretisch verhaal maar gewoon doen en uitproberen, waardoor het m.i. veel meer gaat leven dan een paar PP-sheets.

    BeantwoordenVerwijderen