29 maart 2007

Google Geo Developer Day

Via Dutch Cowboys zag ik dat er vandaag een Google Geo Developer Day geweest is, een evenement gericht op Google Maps, Google Earth en SketchUp. Tijdens de middagsessie werden er workshops gegeven waar vooral werd ingegaan op de technische kant van Google Maps, Google Earth en SketchUp. "De ochtendsessies zijn voor marketeers/strategen en developers. De middagsessies zijn meer gericht op de developers." (zie programma)
Ik heb dit nergens aangekondigd gezien en neem dus aan dat Google gericht mensen uitgenodigd heeft. Nu voel ik me echt niet persoonlijk gepasseerd, maar vraag me wel af of Google ook denkt aan onderwijzend Nederland wanneer het dergelijke sessies organiseert?
Iemand anders in dit circuit die wel geweest is?

Update:
Inmiddels zie ik her en der berichten verschijnen. Een uitgebreid verslag van het ochtendgedeelte op Marketingfacts van Karel Kolb (mijn complimenten!)
en van daaruit kom ik terecht op Nederkaart, die weer links biedt naar de workshops:
Google earth workshop. Google Maps workshop.
Heel grappig (maar wel konsequent van Google) is dat die pagina's zijn gemaakt met Google Pages!

1 opmerking:

  1. Dag, ik was een van de sprekers tijdens deze Google bijeenkomst. Volgens mij waren vooral mensen uitgenodigd die op de een of andere manier al bij Google NL bekend waren als potentiele Geo-gebruikers. Maar er komen wellicht vervolg bijeenkomsten, dus hou o.a. Nederkaart in de gaten.. :-)

    www.nederkaart.nl

    BeantwoordenVerwijderen