31 maart 2007

Gratis sms-jes versturen

Callwave biedt een aantal widgets aan waarmee je gratis sms-jes kunt versturen vanaf je computer. De widgets zijn er voor Apple, Vista, Yahoo en Google persoonlijke startpagina en het werkt, na eenmalig aanmelden met je eigen nummer, opmerkelijk snel!
In de screendump die je bij Callwave ziet moet je kunnen kiezen uit een adresboek, maar dat zie ik op mijn Google startpagina niet. Dat zou de tool helemaal makkelijk maken. Nu zal ik de nummers moeten opzoeken als ik iemand op deze manier een boodschap wil sturen want juist mobiele nummers onthoud ik heel slecht.

2 opmerkingen:

 1. Wanneer je de Callwave widget voor OS X gebruikt kan deze gebruik maken van het OS X adresboek. Wel even settings op international zetten en nummers in adresboek invoegen als +316

  Werkt als een trein!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Annemie Mateusen01 april, 2007 08:59

  Er zit wel een addertje onder het gras. Ik las net bij http://www.callwave.com/sms/mainfaq.asp dat de ontvanger van de berichten moet betalen, een bedrag vermelden ze niet.
  Ik gebruik thuis vaak Jajah voor gratis en goedkoop bellen en voor versturen van sms. Je betaalt dan zelf 0,05 per bericht.
  http://www.jajah.com/

  BeantwoordenVerwijderen