24 maart 2007

Het is weer weekend

Van dinsdag tot gisteren ben ik in touw geweest voor de "managementconferentie voor de BVE sector" in Groningen.
Gisteren kwam ik thuis met meer dan 1000 foto's, 2 uur aan video opnames en een uur audio op m'n iPod. Daarnaast nog een paar dvd'tjes met de vraag of de filmpjes op het weblog geplaatst kunnen worden.
Voor dat laatste heb ik gisteren mediacoder gebruikt. Open Source en het doet wat het moet, een aanrader dus. Ik kwam het toevallig tegen in een van de computerbladen die bij de grote stapel post zaten.
De afgelopen dagen dus nauwelijks toegekomen aan m'n mail, laat staan het beantwoorden daarvan. M'n RSS reader zat natuurlijk ook vol ongelezen feeds.

Toch schuif ik zo alles aan de kant om met een stel vrienden af te reizen naar the Wiz in Utrecht met aansluitend kroegentocht en NH hotel.

Iedereen die me deze week berichten gestuurd heeft en hoopt op antwoord, heb nog even geduld of stuur me een reminder. Het kan namelijk zijn dat ik in Gmail iets te vaak op delete druk...

1 opmerking:

  1. Van de week zag ik je schrijven over Rutger Kopland. Ik ben erg benieuwd of je bij die avond aanwezig bent geweest en of je hem ook hebt kunnen spreken (misschien zelfs filmen?).

    BeantwoordenVerwijderen