24 maart 2007

Vragen stellen via backchannel

In mijn vorige bericht deed ik de suggestie om Twitter te gebruiken voor vragenstellers die meekijken met de uitzending a.s. dinsdag.
Pierre Gorissen reageerde gelijk via e-mail en bood aan hiervoor het door hem ingerichte Backchannel te gebruiken.
"Als jij doet, doe ik het ook" en zo kwamen we overeen om dit (voor mij ook weer spannende) experiment aan te gaan.
Dit betekent dat wanneer je dinsdag via internet meekijkt naar onze presentaties je vragen kunt stellen via het Backchannel. Wij lezen mee en zullen antwoorden, tenminste als de tijd het toelaat en de vragen relevant zijn. In het programma kun je zien hoe laat wij "optreden".
Je kunt alvast een kijkje nemen in het Backchannel om te zien hoe dat werkt.

2 opmerkingen:

  1. Willen Pierre, ik heb genoten en veel opgestoken. Jullie aanvullingen op het geheel dmv het chatchannel, de presentatie in slideshare, de foto's in flickr en de links en info via het backchannel maakte er een compleet geheel van.
    Prachtig!
    Jammer dat tijdens jouw presentatie het even duurde voordat Skype de aanwezige skypers in beeld had. Ik was echt online :-)

    BeantwoordenVerwijderen