08 maart 2007

Klaar voor de werkelijkheid?

Een tijdje terug plaatste ik er al een bericht over, maar nu is het definitieve programma bekend en beschikbaar via de website van de CWIS-NL werkgroep van Surfnet.

Grootste verandering ten opzichte van mijn eerste bericht is de plek waar de bijeenkomst gehouden wordt.
Gezien het aantal deelnemers heeft de organisatie "moeten" uitwijken naar Media Plaza in de jaarbeurs in Utrecht. Er zijn daar 190 plaatsen beschikbaar en toen ik net de lijst telde kwam ik al op 188.
Wil je dus alsnog deelnemen, dan moet je echt heel snel zijn!

Ik geloof dat ik nog nooit voor zo'n grote groep heb gestaan en ik hoop dat het verhaal dat ik in gedachten heb aanslaat bij de doelgroep. Ik zal in ieder geval mijn best doen er het beste van te maken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten