08 maart 2007

Managementconferentie Groningen

Op 21 en 22 maart organiseert het Consortium voor Innovatie de Managementconferentie voor BVE & VMBO 2007.
Deze zal in Groningen worden gehouden, met als gastcollege het Noorderpoortcollege. Het thema is "Samenwerking" en zal als rode draad door de conferentie lopen, zowel inhoudelijk als qua opzet.
Er is ruimte voor 1000 deelnemers en de conferentie is nu al volledig volgeboekt!
Het Consortium heeft mij aangetrokken als "official blogger" en ik zal dus via een speciaal daarvoor ingericht weblog verslag gaan doen.
In feite is dat nu al begonnen omdat we presentatoren de mogelijkheid bieden om op voorhand materiaal beschikbaar te stellen via het weblog. Op deze manier hoopt de organisatie dat er al snel een discussie op gang komt en deelnemers meer betrokken raken bij de verschillende onderwerpen.
De komende weken zal mijn aandacht dus ook voor een deel daar liggen. Een nieuwe uitdaging en heel leuk om te doen! Het is voor mij een vervolg op datgene wat ik gedaan heb tijdens de studiereis naar Charlotte vorig jaar.
Bij voldoende deelname organiseert het Consortium dit jaar trouwens weer zo'n studiereis, deze keer naar Nashville! Ervan uitgaande dat dit doorgaat heb ik ook daarvoor al een weblog ingericht. Aanmelden is mogelijk bij het Consortium.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten