23 maart 2007

Presentaties live te volgen

De CWIS-NL bijeenkomst van 27 maart aanstaande, met als thema 'Web 2.0; zijn we klaar voor de werkelijkheid?', zal live via SURFnet-TV te volgen zijn!
Tijdens de bijeenkomst vertellen diverse sprekers over het gebruik van virtuele omgevingen in het hoger onderwijs, zoals Hyves en Second Life. Daarnaast geef ik een presentatie met praktijkvoorbeeld over hoe je de tools die ons ter beschikking staan kunt gebruiken in je onderwijs.
De bijeenkomst, die plaatsvindt in Media Plaza te Utrecht, is geheel volgeboekt. Totaal hebben maar liefst 200 mensen zich aangemeld voordeze bijeenkomst.
De live uitzending zal komende dinsdag vanaf 10:00 uur te volgen zijn via: http://www.surfnet.nl/bijeenkomsten/livevideo/
Na de bijeenkomst zal een link met de videopresentaties geplaatst worden op deze plek, waar ook het uitgebreide programma van de dag te vinden is.

Volgens mij is het de eerste keer dat ik op zo'n manier live te volgen zal zijn via internet. Vind het best spannend maar hoop dat mijn verhaal er niet anders van wordt. Als jullie kijken zal ik een keer zwaaien!
Ik kan natuurlijk tijdens "de gelegenheid tot vragen" even een Twitterkanaal openzetten zodat iedereen die meekijkt, maar niet aanwezig kan zijn, toch vragen kan stellen die dan beantwoord kunnen worden. Daar moet ik nog even over nadenken...

4 opmerkingen:

 1. Willem en Pierre: veel succes! Ik ga jullie online volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Willen en Pierre: veel succes! Ik ga jullie online volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Willem,
  Ik heb het in de outlookagenda gezet en hoop dat ik morgen in staat ben om het hele gebeuren te gaan volgen.

  Nog wel een paar verzoekjes. Spreek wel duidelijk, want ik heb ook nog gewoon werk en zal daardoor waarschijnlijk alleen het geluid kunnen volgen ;)
  Zwaaien vind ik een beetje overdreven om ons te bedanken voor het kijken. Maar als halverwege (dan weet ik wanneer ik even naar het mediaplayer venster moet switchen) even achter je linker oor (voor de kijkers links) dan zouden we dat natuurlijk wel waarderen :P

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het ziet er naar uit dat Surfnet de Mac-gebruikers nog niet helemaal goed ondersteunt :-(

  BeantwoordenVerwijderen