01 maart 2007

Proost op Joost!

Joost™Dankzij frEdSCAPEs heb ook ik vandaag een 'invite' voor Joost! BETA ontvangen.
Mijn 3 jaar oude Acer Travelmate kan het volgens de specs nét aan trekken (eigenlijk iets te weinig geheugen), maar de beelden komen toch wat schokkerig binnen. Denk echter dat het eerder ligt aan het feit dat BBNED mij geen snellere verbinding kan geven omdat ik bijna 4 kilometer van de wijkcentrale af woon.
Desondanks, ik vind het gaaf! (wordt dat woord nog gebruikt?)
Vraag me alleen af of ik nu een nieuwe tijdsindeling moet gaan maken. Ik kijk eigenlijk al vrijwel geen tv meer, dus daar win ik niets. Minder RSS feeds? minder slaap? minder werken? Ik ben er nog niet uit!

1 opmerking:

  1. 'Ga' maar voor minder werken :-)

    P.S. We zitten in het Retro-tijdsgewricht dus Waauw en Gaaf mogen weer :-)

    BeantwoordenVerwijderen