02 maart 2007

Stonehouse, Rock solid!

Stonehouse in Woerden, dat is waar ik vorige week vrijdag 2 Macbooks bestelde. Morgen zijn we een week verder. Ze waren op voorraad en er hoefde alleen maar wat geheugen bijgeprikt te worden. Gisteren heb ik mijn accountmanager een mailtje gestuurd met de vraag of ze ook zoiets hebben als "track and trace" maar daar heb ik helaas tot nu toe geen reactie op gehad.

Denk dus niet dat je vanaf nu alleen maar positieve dingen over Apple en alles daaromheen te horen krijgt. Ik vertel de dingen zoals ik ze ervaar.
Morgen is m'n laatste vakantiedag want zaterdag ga ik met de buren een heleboel (appel)bomen snoeien. (kan ik m'n agressie kwijt)
Een gemiste kans dus voor Apple om iemand in z'n vrije tijd lekker te laten pielen en daar een leuk verhaal van te maken.
Wordt hopelijk vervolgd...

1 opmerking:

  1. Hee Willem,

    Balen zeg! Volgens mij had je wel een track en trace gehad als je het via de Apple Store had gekocht online. Je hebt toch wel onderwijskorting gekregen van 8 procent omdat je docent bent, toch?

    BeantwoordenVerwijderen