03 maart 2007

Weblog van de week

Vandaag kreeg ik een mailtje van Willy Vermaelen:
"Op mijn ICT blog worden deze week (03/03-09/03 de weblogs TrendMatcher en HET ICT-cafe 2.1 vermeld als "website/weblog van de week. Dit bericht kun je hier nalezen."

Natuurlijk even doorgeklikt en daar stonde het:

"Het is weer zaterdag. Opnieuw een keuze moeten maken uit al die interessante weblogs. Deze week is mijn keuze duidelijk gevallen op 2 weblogs: HET ICT-cafe 2.1 , een weblog waaraan Willem Karssenberg meewerkt. Samen met zijn TrendMatcher blog reden genoeg om een week lang deze man in de kijker te plaatsen."

Na onder andere Pierre Gorissen en André Manssen valt nu mij deze eer te beurt.

Het doet me terugdenken aan de tijd dat ik nog eigenaar was van www.scholenlijst.nl en ieder weekend "de school van de week" uitkoos. Een voor mij heel serieuze activiteit waarbij ik heel veel websites van basisscholen bezocht, beoordeelde op 10 criteria en er een uitkoos.
De school kreeg dan een mailtje (en een softwarepakket naar keuze van Ambrasoft) en een gif plaatje toegestuurd dat ze op hun website mochten plaatsen.
Het grappige is dat ik dat plaatje af en toe nog steeds tegenkom!

1 opmerking: