12 april 2007

Het kan nog Slimmer!

Plaatste ik gisteren het aanbod van Slim zoals dat er voor studenten uitziet, nu rolt bij ons een mailtje binnen voor docenten en medewerkers. Het kan dus nóg goedkoper!
Nu heb ik al tijden het gevoel dat ik minder te besteden heb dan m'n zoon van 17 dus wat dat betreft klopt het wel...

4 opmerkingen:

 1. Dit zijn idd de speciale medewerkers en docentenprijzen. Die zijn lager dan de prijzen die voor studenten gerekend worden.

  Heel erg lastig als je studenten even moet voordoen hoe ze zelf software kunnen bestellen en vervolgens komen klagen over het prijsverschil :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze hebben het alleen maar over Microsoft producten maar gebruiken wel een MacBook Pro foto als versiering. Dat is nog eens slim!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Willem

  Jullie gebruiken toch ook Natschool?
  In dat geval: was het je bekend dat de combinatie van Office 2007 + Vista + Natschool nog niet lekker met elkaar samenwerkt?
  Dat heeft te maken met het sterk opgevoerde beveiligingsniveau en vooral met het feit dat office 2007 documenten niet meer in een viewer getoond kunnen worden. Dat betekent dat je documenten altijd lokaal moet opslaan. Niet handig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Misschien nog goed om even op te wijzen is dat ze aleen de Business editie van Vista leveren en die is wel wat uitgekleder dan de Home Premuim of Ultimate editie. Volgens een medewerker van Slim was er wel een gerucht dat de Ultimate versie misschien in de zomer bij Slim uitkwam, dus ik heb voorlopig alleen even Office besteld.

  Groet,
  Annet

  BeantwoordenVerwijderen