03 april 2007

Je weblog onbereikbaar


Het zal je maar gebeuren!
Lees onderstaand mailtje dat ik ontving van het web-log team:

Dinsdag 04 april 2007, 11:30 uur
Sinds vannacht komen meldingen binnen van webloggers die na inloggen in de beheeromgeving van een ander weblog terechtkomen. Dat is uiteraard heel vervelend en we zijn dan ook druk bezig om het op te lossen.
Om te voorkomen dat weblogs 'beschadigen' door toedoen van vreemden, hebben we de toegang tot de beheeromgeving voor iedereen geblokkeerd. We weten namelijk niet precies welke weblogs betrokken zijn. Je kunt dus voorlopig niet inloggen.
We rekenen op je begrip hiervoor en houden je op de hoogte via over.web-log.nl.
Uiteraard onze oprechte excuses voor dit ongemak.
Het Web-log.nl team

Ik ben heel benieuwd hoeveel fatsoen de gemiddelde weblogger heeft en of iedereen inderdaad van elkaars zaken is afgebleven. Als ik naar de over.web-log pagina kijk hebben nogal wat mensen hier last van (gehad).
Gelukkig zit ik bij een andere aanbieder, maaar je zult mij niet horen zeggen dat het daar niet zou kunnen gebeuren, al kan ik het mij nauwelijks voorstellen!

2 opmerkingen:

  1. Oeps, die reactie was dus van mij.

    Groeten,
    Danniëlle

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben de dans ontsprongen, heb zelfs gewoon kunnen posten vanochtend maar kreeg inderdaad een mail via een mede web-logger hierover. Eerst stond het bericht ook alleen op een weblog pagina (daar kijk ik dus nooit!) maar om 12.05 u. kreeg ik ineens een e-mailtje over de kwestie. Ik heb overigens nog steeds geen problemen met inloggen enzo, gelukkig maar.

    BeantwoordenVerwijderen