27 april 2007

Presentatie Wiel van de Berg

Ook de presentatie die Wiel van de Berg (directeur Three Ships) afgelopen dinsdag gaf heb ik opgenomen. Hierbij kan ik niet verwijzen naar Powerpoint bestanden omdat Wiel die (nog) niet heeft vrijgegeven, maar gelukkig heb ik wel een aantal foto's vanuit de zaal gemaakt die je hieronder kunt bekijken.
Dan lees je o.a. dat N@tschool Firefox ondersteuning wil gaan bieden, dus ook voor Mac gebruikers! "Voor op browser gebaseerde modules" staat erbij. Nu dacht ik toch dat N@tschool volledig browser gebaseerd zou gaan worden, zonder enige code op de client?

1 opmerking:

  1. Threeships is bezig met een geleidelijke overgang naar een volledig browserbased versie. Op het moment (versie 9) zijn er nog een paar onderdelen (beheer toetsmaterialen, beheer studieroutes) die niet via de browser werken. De onderdelen zijn in versie 10 dus ook nog niet in Firefox toegankelijk. Zodra die onbrekende onderdelen ook naar de browser gemigreerd zijn (gaat in het algemeen samen met een herontwerp van die onderdelen) zullen ze ook op de Mac beschikbaar zijn.

    BeantwoordenVerwijderen