09 mei 2007

Google kalender <--> PDA

Via een bericht van John Demmers op de onvolprezen Scholenlijst kom ik terecht bij goosync.com dat een klein programma aanbiedt waarmee je heel makkelijk je Google kalender kunt synchroniseren met je mobieltje of PDA. Kost niks, is zo geïnstalleerd en werkt geweldig! De betaaalde versie kan uiteraard meer, maar hier kan ik al prima mee uit de voeten.

John laat trouwens weten dat ze bij hem op de Krabbenkooi al uitgebreid gebruikmaken van allerlei Google producten, zoals mail voor iedereen en de kalender! Ook GoogleMaps en Google Earth wordt veel gebruikt. Niet zo vreemd als je weet dat John ook de man is achter earthquest.nl.

Hoe dan ook, Goosync is nu zo'n programma waar ik al een tijd op zat te wachten. Na registratie kun je een bestandje downloaden dat je op de PDA moet installeren. Vervolgens is het een kwestie van gebruikersnaam en wachtwoord invullen en op een knop drukken...

1 opmerking:

  1. Hoi Willem,
    gelijk even getest voor mijn Sony Ericson mobiel en PDA van mijn geliefde. Synchen gaat opzich goed, maar gelijk een vraagje:
    heb je ook de onbetaalde variant? In de FAQ lees ik dat die maar 30 dagen vooruit sychroniseerd. Als ik een afspraak in Google zet, over 2 maanden, dan komt die inderdaad niet naar mijn mobiel, de rest wel, zelfs met terugwerkende kracht afspraken van vorig jaar...

    BeantwoordenVerwijderen