21 mei 2007

Google, Salesforce en Skype

"Google en Salesforce.com slaan handen ineen tegen Microsoft" lees ik net op WebWereld.
Twee dagen geleden meldde ik dat Google ook de mogelijkheid gaat bieden om naar vaste nummers te bellen.
Nu ik dit bericht op Webwereld lees (met maar liefst 75 reacties) moet ik opeens denken aan de integratie van Skype binnen Salesforce (CRM) die eerder deze maand bekendgemaakt werd.
Salesforce doet dus zaken met én Skype én Google.... interessant!
Overigens is de integratie van Skype binnen Salesforce gerealiseerd door Pamela-Systems. Die informatie kreeg ik van de baas zelf (met wie ik contact heb ivm mijn usb project). Hij vertelde me dat ze hetzelfde gaan doen voor Microsoft Dynamics. Dus dan zou Skype ook in een Microsoft CRM applicatie terechtkomen.
Wat moeten dat toch leuke spelletjes zijn die bedrijven met elkaar spelen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten