21 mei 2007

Klaar voor de reis

Morgen ga ik voor 4 dagen naar Belfast op uitnodiging van de SvdT (School voor de Toekomst), die via het NNOAL (Nederlands Netwerk voor Open- en Afstandsleren) verbonden is met het EFODL (European Federation for Open- and Distance Learning).
De conferentie van de EFODL duurt eigenlijk maar 2 dagen, maar morgenavond begint het programma met een Light supper, drinks reception and entertainment op een Cisco Networking Reception.
Woensdag en donderdag een aantal keynotes en workshops, waarvan ik er een mag verzorgen. Op vrijdag krijgen we als "delegates" dan nog een Guided Coach Tour of Belfast City aangeboden door het stadsbestuur van Belfast. Die kans wil ik me uiteraard niet laten ontnemen. Heel benieuwd hoe ze de stad aan ons zullen presenteren.

Het is wel apart om zo op reis te gaan: Ik heb geen idee in welk gezelschap ik terechtkom en hoeveel er te halen en te brengen valt. Uiteraard probeer ik verslag te doen, maar dat zal afhangen van de verbindingen (en de mate waarin ik geboeid wordt).
Ik heb gezien dat in het Europe Hotel (the most bombed hotel of Belfast) WiFi aanwezig is en ook op de Gerald Moag Campus moet WiFi zijn. Wie weet dus zelfs een live Ustream...
"The Gerald Moag Campus opened in 2002. Comprising of three new bulidings, it has state of the art facilities - with interactive whiteboards in most teaching rooms, a multimedia lecture theatre and a resource centre with over 70 computers."
Digitale borden! Die hebben we nog niet dus daar kan ik in ieder geval foto's van maken om het "thuisfront" wat te kietelen.
Mocht er woensdag een vliegtuigje verdacht laag overscheren dan weet ik in ieder geval naar wie ik zwaaien moet!

1 opmerking:

  1. Als ik je zie zal ik je filmen vanuit de lucht ;-)
    Plezier en succes daar!

    BeantwoordenVerwijderen