15 mei 2007

Mijn Meebo thuisbioscoop

Meebo rooms is een mooie nieuwe feature waarmee je contact kunt maken met andere meebo gebruikers, vrienden en bezoekers die op je website komen. Zie het als een soort chatrooms.
Meebo heeft voor iedere gebruiker niet alleen de mogelijkheid ingebouwd om zo'n chatroom aan te maken, maar je kunt zo'n ruimte ook inbedden in je eigen website of weblog!
Je kunt je ruimte zo configureren dat niet alleen jijzelf maar ook anderen de url van filmpjes -bijvoorbeeld van Youtube- kunnen invoeren zodat je met elkaar naar dat filmpje kunt kijken en erover chatten terwijl je kijkt. Je kunt ook alleen jezelf die mogelijkheid geven zodat jij bepaalt welke filmpjes er in je meebo room getoond worden. Anderen kunnen daar dan wel op reageren!
Leerlingen kunnen dus zo terwijl ze naar een (educatief) filmpje kijken commentaar geven.
Ik begrijp dat ook als ik niet online ben ik de boodschappen die in mijn Meebo venster geplaatst worden krijg bezorgd via e-mail.

http://www.meebo.com/rooms


Probeer het maar uit zou ik zeggen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten