23 mei 2007

Ook hier keurig streaming video

Alle presentaties van de keynotes worden opgenomen en zijn straks beschikbaar via de website van efodl.net. Daarbij wordt gebruikgemaakt van Tandberg. In de pauze werd me een kijkje achter de schermen gegund op de stand van Tandberg en ik moet zeggen dat het er heelmooi uitziet. In één scherm zie je de spreker (uiteraard) maar ook de slides voorbijkomen. Wat ik te zien kreeg was in HD kwaliteit. Ik weet niet hoe het uiteindelijk beschikbaar komt, maar het zal altijd beter zijn dan het fragment dat ik met m'n webcam opnam en bij DailyMotion heb neergezet.
Hier zie je Michelle Sellinger, Education Strategist van Cisco Systems aan het woord:

1 opmerking:

  1. Willem, dit lijkt mij een interessante conferentie! Bedankt voor je berichtgeving.
    Ik heb klein probleempje: ik moet inloggen als ik een film / stream wil bekijken. En welke username en/of wachtwoord ik moet gebruiken, is mij niet bekend. Klopt dat? Ik probeer vanaf http://efodl.belfastinstitute.ac.uk/presentations/ de opnamen te bekijken. De live stream kan ik helemaal niet vinden....
    En de juiste URL voor de conferentie is volgens mij http://efodl.belfastinstitute.ac.uk/

    BeantwoordenVerwijderen