23 mei 2007

Wie zit er (donderdagmiddag) op Skype?

DSC_2494Op het moment zit ik midden in de 3e keynote van vandaag. Er zal er nog een volgen en dan pas één workshop waar we eindelijk de gelegenheid krijgen om écht bij elkaar te kijken. Ook morgen zijn er meer keynotes dan workshops, een vreemde programmering voor een conferentie die ik in ieder geval niet gewend ben.
Het betekent dat nu ik ontdekt heb dat ik in de zaal gewoon WiFi heb, de verleiding niet kan weerstaan om even m'n post te checken. Gelukkig blijkt Skype hier ook te werken, want dat wil ik morgen live demonstreren.
Zijn er mensen die morgenmiddag tussen 16.30 - 17.15 uur op Skype zitten? Geef me dan even je Skype naam door (die van mij is: willemskype) en misschien bel ik je vanuit de workshop wel even op! Het zal geen lang gesprek worden want ik heb maar 45 minuten en wil veel laten zien. Maar een echt gesprek is natuurlijk beter dan een paaar screendumps laten zien van hoe het kan werken.
Een collega van mij is in ieder geval "staande bij" maar misschien lijkt dat teveel op een setup. Dus als je wilt meedoen, heel graag alhoewel ik niet garanderen dat je ook in de show terechtkomt...

4 opmerkingen:

 1. Veel succes Willem!

  Vandaag ging de Skype-test prima: http://www.fredscapes.nl/2007/05/23.html#a1580
  Dus daar zal het niet aan liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Willem, veel succes. Ik ben denk ik net niet op tijd thuis. Als ik het wel red, zet ik Skype aan. Is het geen Ierse tijd, dat het hier dus 17:30 uur is, dan haal ik het wel namelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mijn naam is mariekemove

  Ik probeer hem aan te zetten, maar moet er even aan denken. Ben op mijn werk dus onderwijsdingen kunnen gewoon binnen werktijd :-)

  Heb je je MacBook mee? Dan kunnen we video doen. Mocht ik het vergeten dan iChat me maar even, die staat altijd standaard aan. Tenzij ik niet op mijn plaats zit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dankzij mijn/jouw USB-stick heb ik Skype vanmiddag aanstaan. Ik heb wel geen camera ter beschikking. Stoor me gerust.

  BeantwoordenVerwijderen