12 juni 2007

WikiKids fotowedstrijd

WikiKids organiseert deze zomer een spetterende fotowedstrijd. Kids kunnen met hun mooiste foto van een bekend gebouw of prachtige plek schitterende prijzen winnen. Alle kinderen kunnen hier aan meedoen, en zelf de foto's uploaden op www.wikikids.nl/fotowedstrijd.
Kijk voor de voorwaarden en uitleg op de wikipagina.
Stuur je foto's vóór 15 september 2007 in. Ze zullen door een deskundige jury beoordeeld worden. Voor de makers van de vijftien beste foto’s zijn er leuke prijzen te verdelen! Wat dacht je bijvoorbeeld van een Apple Ipod (30 Gb), een digitale Nikon Coolpix fotocamera of een zwevende fotolijst?

Nu weet ik niet hoeveel jonge lezers ik heb, dus nog even voor de oudere lezers:
breng dit onder de aandacht van je leerlingen en/of eigen kinderen. Het is een prachtige manier om in aanraking te komen met de wereld van de wiki's in het algemeen en die van WikiKids in het bijzonder!

1 opmerking:

  1. Ha die Willem,
    Goed dat je de fotowedstrijd ook hier onder de aandacht brengt van je lezers. Ook ik volg je regelmatig, ook al ben ik niet ingelogd binnen je systeem. Heerlijk om af en toe je berichten te lezen. Dank je voor die inspanningen. En bovenal complimenten zoals je het volhoudt.
    Groetjes Harry

    BeantwoordenVerwijderen