14 juli 2007

Verras me als ik terugkom

Mocht je nu de komende 3 weken iets op internet tegenkomen waarvan je zegt: "Hé, daar zou Willem anders vast iets over schrijven", aarzel dan niet om me een mailtje te sturen met de URL.
Als ik over 3 weken weer terugben zal ik zeker niet alle RSS feeds teruglezen, maaar mijn e-mail natuurlijk wel! Dus verras me met de dingen die je tegenkomt en geef ze aan me door. Wie weet is het weer reden om er op deze plek straks aandacht aan te besteden.
Je tips zijn welkom op: tips(at)trendmatcher.nl.
En er is nog iets waar je me mee kunt verrassen:
Zoals je misschien gelezen hebt ben ik de afgelopen maand als grootste stijger binnengekomen in de Marketingfacts top 100. En dat zonder dat ik daar enige ruchtbaarheid aan had gegeven! Ook nu zo midden in de zomer is dat natuurlijk niet de meest gunstige tijd, maar toch wil ik iedereen vragen om te stemmen. Niet persé op mij, maar op de weblogs die je het beste vindt. Als ik daar tussen zit is dat natuurlijk mooi meegenomen.Nu gaat de stekker er even uit, moderatie is aangezet op m'n weblog en de auto is gepakt. Mocht je volgende week in Wallis zijn en iets wits zien in de bergen dan kan het sneeuw zijn, of mijn kop. Afhankelijk van het weer gaat het daarna verder naar Italië of de Spaanse Pyreneeën...
Tot later en een fijne zomer allemaal.

1 opmerking: