14 augustus 2007

Een dooie mus...

In een reactie op mijn bericht van een paar dagen geleden over Windows Live SkyDrive zei Michel Duijvestijn:
"Helaas wel een beetje een dooie mus (of beter gezegd, eentje die nog in het ei zit) want voor de 'gewone' gebruiker is het "not available in your region". Dat klopt met wat er op hun weblog staat: op dit moment behalve de VS alleen UK en India."

Wat ik vergeten was te melden is dat ik voor aanmelding in mijn Windows Live Profile had aangegeven dat ik in Amerika woon:


Het gekke is wel dat de Sky Drive schil vervolgens helemaal Nederlandstalig beschikbaar is. Microsoft is er dus al wel klaar voor om dat ook voor gebruikers in Nederland beschikbaar te stellen en ik maak er dan ook al dankbaar gebruik van.

Zo heb ik ook bij m'n Google account bewust Engels (Amerikaans) als taal ingevuld, omdat je dan meestal veel eerder de beschikking krijgt over nieuwe functionaliteiten als die worden uitgerold.
Let op: Vanaf volgende week kan je bijvoorbeeld heel makkelijk google Maps embedden op je site. Wedden dat dat in Amerika het eerst beschikbaar komt?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten