21 augustus 2007

Een prachtig interview!

En wel om meerdere redenen:
Ten eerste inhoudelijk
Robert Scoble interviewt "teacher of the year" Dr. Elliot Soloway (Die Larry Page nog in de klas gehad heeft) over improving education en die man vertelt een prima verhaal! Luister eens naar wat hij zegt over het gebruik van mobieltjes in de klas.
Ten tweede
omdat de opname heel mooi laat zien hoe Robert zijn interviews doet. Lekker ontspannen in een huiskamer terwijl de webcam van het notebook alles opneemt en doorzet naar Kyte.tv.
Tenslotte
omdat Robert in een bijgaand bericht beschrijft waarom hij Kyte.tv gebruikt en waarom dat zo'n prachtig platform is, in vergelijking tot Podtech.net waar zijn professionele werk staat.
Het spreekt me erg aan
omdat ik zelf de laatste dagen ook druk met Kyte.tv bezig ben en daar zeer veel mogelijkheden voor gebruik in het onderwijs bij zie!
Het hier getoonde filmpje staat trouwens op Podtech en dat is van een stuk betere kwaliteit dan wat Kyte.tv levert. Het leuke is dat je ze met elkaar kunt vergelijken omdat Robert de link geeft naar de plek waar zijn notebook opnames staan op Kyte.tv: deel 1 en deel 2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten