20 augustus 2007

Op speciaal verzoek

Van verschillende kanten kreeg ik de vraag of ik die truc met de 2 kurken niet wat duidelijker kon laten zien. Ik zou expres m'n hand ervoor houden of de truc buiten beeld uithalen.
Daarom de volgende opname.
Daarna worden we weer serieus en richten ons op ICT in (en buiten) het onderwijs. Eerlijk gezegd viel het nog niet eens mee om het duidelijk te filmen. Dat heb ik er dan weer van geleerd.

Disclaimer
Voor alle duidelijkheid: Op deze truc en het (her)vertonen berust geen copyright of copyleft en ik wil er geen Creative Commons regels aan plakken. Je mag er echt mee doen wat je wilt, zelfs zonder bronvermelding! Wees de held in de kroeg en zorg voor de hele avond vrij drinken!
Waar je me wel mag noemen is natuurlijk bij de
Marcom Top 100. Voordat je het weet is deze maand alweer voorbij en komt er een nieuwe top 100 uit. Ik kan me niet voorstellen dat dit weblog nog verder stijgt in het rijtje, maar de plaats vasthouden is natuurlijk wel zo aardig.

2 opmerkingen:

 1. Als dit geen KurkCast is dan weet ik het niet meer hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Willem,
  Hoewel we nog geen video-opnames konden/mochten maken liet ik deze truuk al op de Flint aan leerlingen zien. Echter heb ik me aan de googelaarscode gehouden en alles geheim gehouden. Jij NIET! Je brengt het voortbestaan van een hele beroepsgroep op deze wijze in gevaar. Ik zou toch maar eens gaan denken om persoonlijke bescherming aan te vragen .... zeker als je doorgaat met het onthullen van de grote wereldgeheimen.
  Overigens toont zeker het laatste videootje zijn didactische waarde: met alleen gesproken woord of leestekst zou dit niet uit te leggen zijn.

  Wees voorzichtig ;-)

  Jan

  BeantwoordenVerwijderen