27 augustus 2007

Het nieuwe netwerken?

Via een bericht op netwerken.blogspot.com kom ik op een aardig artikel in Sprout over:
"het nieuwe netwerken volgens Martijn Aslander".

Nu had ik 11 maanden geleden het genoegen Martijn te ontmoeten en ik kan beamen dat hij een bijzondere visie op- en manier van netwerken heeft. Zo heeft hij geen visitekaartjes bij zich, maar een stempel met daarop z'n e-mail adres, website en een telefoonnummer met daarachter uitdrukkelijk tussen haakjes: alleen SMS! De stempel drukt hij op een willekeurig stukje papier en dat moet genoeg zijn. Op mijn vraag wat (alleen SMS) betekende zei hij:
"Precies wat er staat, ik neem nooit op, maar je kunt altijd een boodschap inspreken".

Terwijl je op steeds meer plekken leest dat mensen gek worden van alle uitnodigingen die ze krijgen om aan allerlei netwerken deel te nemen (ik doe er zelf ook aan mee) zie ik dat Martijn op LinkedIn maar 10 connecties heeft. Hij maakt daar dus duidelijk geen actief gebruik van!

Ik wil maar zeggen: het kán dus ook anders!

1 opmerking:

  1. Ik heb Martijn vorige week gesproken via de telefoon. Erg leuk en interessant om met hem te spreken. Ik heb er gelijk maar een bericht overgeschreven.
    http://www.kajrietberg.nl/?p=240

    BeantwoordenVerwijderen