20 augustus 2007

Laat een bericht achter!

Gisteren wees Pierre Gorissen me op een nieuwe dienst en samen hebben we hem even goed "aan de tand gevoeld". Het gaat om Tokbox, een gratis online dienst voor videochat. Na het aanmaken van een account kun je een 'embed'-code downloaden die je in een webpagina, je weblog, je myspace pagina etc. kunt plakken.
En dat ziet er dan zo uit:

Pierre heeft er een uitgebreid verhaal over geschreven waar ik graag naar verwijs!
Nu kun je dus heel makkelijk een videoboodschap voor me inspreken en als ik toevallig online ben kunnen we zelfs live videochatten. Je hebt dan uiteraard wel een webcam nodig. Heb je die niet, dan kun je gewoon een bericht intypen. Ik krijg daar dan een mailtje van. Wees gerust, ik zal je videoboodschap niet herpubliceren want de code daarvoor die op de toksite wordt aangeboden werkt (nog) niet.

1 opmerking:

  1. Test met Mac:

    Verbinden gaat prima.
    Beeld is redelijk.
    Geluid: in eerte instantie hoor ik je, maar meteen met een echo (halve seconde). De ecjo is even hard als het origineel. Na een seconde of 5 hoor i je niet meer (ik weet niet of jij mij dan nog wel hoort).

    BeantwoordenVerwijderen