25 september 2007

Offline berichten aanmaken op de Mac

Het voordeel van ziek zijn is dat je aan dingen toekomt waar je jezelf anders geen tijd voor gunt. Zo heb ik de afgelopen dagen heel wat met m'n Macbook op schoot gezeten. Opeens bedacht ik me dat ik Scribefire een tijd geleden geinstalleerd had, maar nog niet gebruikt. Er stond zelfs al een berichtje klaar dat ik een tijd geleden kennelijk als test snel had genoteerd:
Waar ik heel benieuwd naar ben en wat ik eigenlijk nog niet uitgeprobeerd heb, is of ik met Scribefire (add on voor Firefox) ook offline berichten kan aanmaken die ik als concept lokaal kan opslaan, zodat wanner ik wel verbinding heb, ik ze gelijk kan plaatsen. Als dat inderdaad werkt zie ik het gebruik van m'n Macbook met sprongen stijgen. Hij start lekker snel op en is mooi compact op schoot.
Links onder zie ik de knop "Save as Note" dus dat gaat vast goedkomen. Het zou ook mooi zijn als ik offline al foto's zou kunnen invoegen, maar het lijkt erop dat dat niet kan.
Nu moet ik mezelf nog aanleren hoe ik makkelijk alle speciale tekens kan plaatsen...
Update:
he he, eindelijk lukt het ook om via Scribefire en ftp een plaatje te uploaden. Was een / vergeten in het pad naar de server.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten