16 september 2007

Onderwijs in beeld

Zijn jullie al bekomen van de Rondom 10 uitzending "Wie wil er nog voor de klas?" van gisterenavond?
Ik eerlijk gezegd nog niet en ben nog nauwelijks in staat m'n verontwaardiging, teleurstelling en ergernis onder woorden te brengen, dus verwijs ik maar even naar het forum van de NCRV, waar veel anderen al gereageerd hebben.
Twee weken geleden linkte ik nog naar een uitzending van Rondom 10, nu doe ik dat bewust niet want hier heb je écht geen uitzending aan gemist!
Vanavond komt Zembla van de Vara met een uitzending over "Waar is de leraar".
M'n enige geruststelling is dat ze het in ieder geval niet slechter kunnen doen dan wat Cees Grimbergen gisteren (wan)presteerde.

Maar goed, over een paar weken is het weer Nationale Onderwijsweek 2007 met op 5 oktober de dag van de leraar. Op 4 oktober wordt om 21.00 uur op Nederland 1 de verkiezing van de Leraar van het Jaar 2007 uitgezonden. Hopelijk dat die uitzending niet gepresenteerd wordt door %G$r#i@m&^b!e$r^g%e$n(:
Zet als "kritische ouder" of als management 5 oktober in je agenda en zorg voor een hoop gebak in de docentenkamer. De meesten verdienen het!!!

Update:
Voor mensen die de ingezonden brief willen lezen van de heer Everwijn die aan het eind van de uitzending ten tonele werd gevoerd: Klik hier.
Lees dan vooral ook de reacties die erop geplaatst worden.

1 opmerking:

  1. Ha, zat jij je ook al zo te ergeren. Op het forum van de NCRV worden uitzending en presentator gefileerd.
    Blijkbaar hadden ze haast om mee te huilen met de wolven in 't bos, nu onderwijs zo'n hot item is en hebben ze zonder goede research een allegaartje bij elkaar gegrabbeld. Dit had weinig meer met journalistiek en alles met populisme te maken.

    BeantwoordenVerwijderen