16 september 2007

Picasa voor de Mac

Als ik m'n vertrouwde notebook ooit wil vervangen door de Mac zal die laatste minstens alles moeten kunnen doen wat ik nu ook doe (toch?).
Vanavond heb ik wat dat betreft weer een stapje gezet door de Picasa webalbums plugin voor de Mac te downloaden en te installeren.
Je kunt deze op 2 manieren gebruiken: binnen iPhoto of als aparte uploader waarbij je heel makkelijk foto's vanuit finder naar de Picasa uploader sleept. Natuurlijk heb ik dat ook uitgeprobeerd en waarmee kon dat beter dan met een paar foto's die ik vrijdag gemaakt heb van 2 prachtig gepimpte Mac werkplekken bij ons op school bij de opleiding multimedia & webdesign!


Overigens had ik de Flickr uploader voor de Mac al eerder geinstalleerd en er is bij Flickr ook een plugin beschikbaar voor iPhoto. Misschien een leuke tip voor himandhismacbook?

Disclaimer: Dit bericht is gemaakt op m'n Macbook met behulp van Firefox. Kent Safari ook zoiets als tabbladen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten