30 september 2007

Twiddeo is Twitter+Video!

Onder het motto "Don't just tell people what you are doing, show them!"
is afgelopen vrijdag Twiddeo gelanceerd door vsocial.com.

Bij Twiddeo kun je inloggen met je Twitter inlognaam en wachtwoord en dan een filmpje uploaden, samen met een kort bericht van uiteraard maximaal 140 karakters.
Dat bericht wordt vervolgens onder jouw naam op Twitter geplaatst mét een link naar het filmpje dat je hebt geupload! Na inloggen bij Twiddeo krijg je ook de beschikking over een uniek e-mail adres waar je je filmpjes heen kunt sturen, bijvoorbeeld direct vanaf je mobiele telefoon.
Helaas is het (nog) niet mogelijk bij Twiddeo om direct een opname vanaf je webcam te streamen zoals dat bij Flixn.com bijvoorbeeld wél kan.

Het filmpje zoals dat bij Twiddeo komt te staan ziet er zo uit, compleet met getypte boodschap ernaast:
trendmatcher Hier zie je dat ik een Logitech webcam op m'n Macbook heb aangesloten en dat het werkt! 7 minutes ago from twiddeo.
Eerlijk gezegd vind ik het onvoorstelbaar hoe slecht deze toch wel weer vernieuwende aanvulling op alle mogelijkheden door de verschillende media wordt opgepakt én gebruikt wordt. Het filmpje dat ik zojuist geplaatst heb is nummer 49 sinds de start op vrijdag.
Maar goed, sommige zaken hebben kennelijk tijd nodig om te landen....

1 opmerking:

  1. Eerlijk gezegd vind ik het onvoorstelbaar hoe slecht deze toch wel weer vernieuwende aanvulling op alle mogelijkheden door de verschillende media wordt opgepakt én gebruikt wordt.

    Geef ze wat tijd. Het is tenslotte een zonnig zondag in een periode van slecht weer. :-)

    Meer serieus: uploaden van een video voor deze dienst is natuurlijk écht niet meer van deze tijd. Zijn gewoon teveel handelingen voor micro-video's.

    BeantwoordenVerwijderen