10 oktober 2007

Mobiel streamen

Nog één kleine aanvulling op de berichtgeving over de HapSnapShots van gisteren. In mijn presentatie noem ik ook Pocketcaster, waarmee je direct vanaf je mobieltje beelden kunt streamen naar internet. In het kader van "practice what you preach" heb ik dat in Den Bosch natuurlijk ook even uitgeprobeerd. Mijn complimenten voor de jongens van de dienst ICT daar die de wireless voorziening prima op orde hadden! Ik hoefde niets in te stellen, maar kon zo met m'n Qtek 9100 het internet op.
Je hoort (maar ziet het nauwelijks) Henk Burg van Helicon Opleidingen die samen met Angela Graat een presentatie hield over het inzetten van Second Life in het onderwijs.
Update:
Filmpje even verwijderd, want de browser van Jan-Bart blijkt er op vast te lopen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten