02 oktober 2007

Negeer dit bericht

Niet lezen, dit moet even. Ik ben bezig wat extra mogelijkheden van Bloglines te ontdekken en daarbij moet ik laten zien dat dit wblog van mij is door een bericht te plaatsen met een code erin. En wat me dat uiteindelijk oplevert moet dus nog blijken!

Authenticate Your Claim
In order to prove that you are authorized to claim the feeds listed below, please follow these instructions:
Include this claim key in a blog post:
Include this user key in the template for your web site:

1 opmerking:

  1. Doet mij meteen denken aan die 'kettingmailtjes' in hotmail..
    "stuur dit bericht door anders sluiten ze je account! Doorgestuurd naar 5 vrienden: account blijft bestaan. Doorgestuurd naar 10 vrienden: 10 gratis smilies!! Doorgestuurd naar 50 vrienden 100 gratis smilies!!"

    Is dit niet gewoon een poging tot phishing?

    BeantwoordenVerwijderen