10 oktober 2007

Presentaties HapSnapShots

Wat je belooft moet je waarmaken, maar gisterenavond was ik pas om 23.00 uur thuis en had echt geen energie meer om nog een bericht te plaatsen hier. Maar het was een geweldige bijeenkomst, met veel aansprekende presentaties.
Ik had m'n Macbook meegenomen en heb die voor in de zaal gezet in de hoop een paar presentaties te kunnen opnemen en tegelijk streamen naar Ustream en zo waar, dat is nog redelijk gelukt ook! Het geluid is natuurlijk niet goed en de beeldkwaliteit nog minder, maar zoals gezegd worden dat soort zaken in de toekomst alleen maar beter!
Gelukkig zijn er ook betere opnamen gemaakt en die zullen ongetwijfeld binnenkort beschikbaar komen.
Maar hier is in ieder geval alvast mijn presentatie, gevolge door die van Martijn Bos van het Koning Willem I College. Mijn verhaal begint rond minuut 2.40

Omdat de embedded presentatie spontaan begint te lopen heb ik die code verwijderd en volsta ik nu met een link naar de opname.

1 opmerking: