19 november 2007

Edublogs bij ROCnieuws

Een week geleden meldde ik hier dat ROCnieuws vernieuwd was.
Naar aanleiding daarvan zijn ze nu nog een stap verder gegaan: een aparte pagina voor Edubloggers!

Natuurlijk werd ik hierover weer keurig ingeseind:

"Na het toevoegen van o.a. jouw weblog aan ROCnieuws.nl kregen wij vele verzoeken/tips binnen om ook andere Edubloggers in het overzicht op te nemen. Dit bracht ons op het idee om alle Nederlandse Edubloggers samen te brengen binnen een aparte sectie op de website. Ondanks de verschillende uitgangspunten en invalshoeken blijken er dagelijks namelijk heel veel berichten te verschijnen, die voor onze bezoekers erg interessant zijn. Kortom, zojuist hebben we de website wederom uitgebreid. Onder de kop 'Weblogs' verschijnen nu automatisch de laatste posts van alle bekende Edubloggers."

Leuk dat een simpel bericht hier zoveel effect heeft. En ook nu geldt: ken je weblogs die nog niet in die lijst staan, maar er wel horen, geef het door aan de jongens van ROCnieuws.
Het voordeel is dat (de titels van) de laatste berichten die op deze weblogs geplaatst zijn automatisch worden weergegeven in de sidebar van de ROCnieuws pagina's. Als bezoekers doorklikken komen ze op het weblog zelf terecht.
Al met al laat ROCnieuws hiermee zien dat je voor het laatste nieuws naast de startpagina's van de verschillende ROC's ook veel kunt hebben aan de edu- (en biblio) bloggers!

1 opmerking: