19 november 2007

Strijd der Titanen

Een spannende dag morgen!
Dan ga ik namelijk naar Apeldoorn voor een bijzondere demo:
's Ochtends Google Apps voor onderwijsinstellingen en 's middags Windows Live @ EDU.
Beide partijen zijn uitgenodigd en zullen naar verwachting het beste uit de kast halen om de aanwezigen te overtuigen om juist voor hen te kiezen. Ik ben heel benieuwd hoe dat uitpakt!
Grappig, over Google Apps schreef ik op 11 oktober vorig jaar en over Windows Live @ EDU op 1 oktober dit jaar.
In dat laatste bericht deed ik de volgende oproep:
"Welke school nodigt beide partijen (Google en Microsoft) uit voor een pilot en houdt ons op de hoogte van wat ze nu precies te bieden hebben én de uiteindelijke keuze?"
Morgen is het dus zover. Of er een (objectief) verslag van komt weet ik nog niet...

4 opmerkingen:

 1. Of er een verslag van komt weet je nog niet? Is dat een poging om te kijken of mensen reageren op je blog ;-). Moeten we smeken? Of moeten we andere bloggers zoeken die die meeting bijwonen, en dan hun blog maar gaan volgen ;-)? Ah, Willem, alsjeblieft, wil je aub een verslagje posten?! Ah.... Dank!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, Willem, ik ben ook zeer benieuwd naar je verslag! Je schrijft niet waar (bij welke school?) de demo's plaats vinden..... Mogen we dat ook (niet) weten?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Raoul en Wytze,
  Volgen jullie Willem dan niet op Twitter. Hij heeft over vandaag al een heel microblog bijgehouden en zelfs een stuk live gestreamd (http://twitter.com/trendmatcher) ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. als willem kan twitteren tijdens een verhaal van Microsoft zegt dat dan iets over de spreker of over Willem. Kom eens op met je verslag ik wil bij je spieken....

  BeantwoordenVerwijderen