21 november 2007

En weer is het me gelukt!

Ik heb een reputatie hoog te houden als het gaat om het aanschaffen van artikelen die even later stukken goedkoper verkrijgbaar zijn.
Een tijdje terug kocht ik een Digimemo voor ruim € 200. Even later was een vergelijkbaar apparaatje te koop via Norrod voor veel minder. Maar nu lijkt EXACT hetzelfde apparaat als dat ik eerst kocht vanaf volgende week te koop te zijn bij.... je raadt het al: de Aldi!
Voor € 79,99 een digitaal notitieblok dat op de foto verdacht veel lijkt op wat ik heb. De vraag is even welke software er precies bij zit...

2 opmerkingen:

 1. En ook ik ga overstag. De digimemo wordt morgen aangeschaft. Ben zelf ook bijzonder benieuwd naar de kwaliteit en mogelijkheden.
  Ik zal er nog wel iets over posten.
  Maar kun/wil je nog eens wat schrijven over jouw ervaringen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Naar aanleiding van dit bericht heb ik hem vandaag gekocht en ga er nu mee testen. Ben erg benieuwd hoe het werkt. Eerste ervaring is dat het 'omzetten' goed werkt, de aantekeningen worden erg goed 'opgeslagen'. Wel vind ik het 'verwerken' op de pc iets minder gebruiksvriendelijk. De output is een jpg-bestand en niet direct word of pdf.

  Ik zocht al een tijdje naar zoiets en ben benieuwd of het werkt.

  Groeten,

  Ralf Fleuren

  BeantwoordenVerwijderen