13 november 2007

Ik volg het wel voor jullie

Twee dagen geleden plaatst ik een bericht over Ning als ELO.
Kennelijk is de belangstelling daarvoor groot onder mijn lezers want ik ontving een noodkreet van Indira met de vraag of ik alsjeblieft de link naar de Ning omgeving wilde weghalen.
"Dag Willem, leuk dat je aandacht besteedt aan mijn platform en het is te merken dat je veel lezers hebt, want ik krijg allerlei aanmeldingen binnen... Ik wil graag via deze weg zeggen dat ik om verschillende redenen verder geen externen toe laat tot het platform. Ik ga er vanuit dat jouw lezers genoeg moeten hebben aan jouw "tussen-tijdse"observaties. "
De omgeving is dus uitdrukkelijk bedoeld voor de deelnemende studenten en daarmee besloten.

Ik beloof jullie in de loop van het jaar op de hoogte te houden van de ontwikkelingen en ervaringen.

2 opmerkingen:

  1. Noemen ze zoiets is het ICTO wereldje geen 'ommuurde tuin'?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha, ik was al binnen gegelipt maar ben met zachte hand weer verwijderd uit die ning.

    En ik deed nog wel zo goed een student na :-)

    BeantwoordenVerwijderen